Fyysinen, henkinen?

Runoilija dreamy

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 17.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen omistautunut näille surullisille pitkä kertomuksille ja onhan niitä iloisiakin :).
Tämmöinen pirteä paljon kokenut enkeli tyttö :) Kaikki runot ovat tunteella eikä TAIDOLLA kirjoitettuja.Kirjoitan silloin kun juuri tunnen ne asiat.
 

Sä sanot mun rakkauden olevan voimaa.
Enhän mä sitä nyt muuallekkaan osaa antaa.
Sä katsot alas ja myönnät.
Vaikket tiedäkkään mistä on kyse.
Fyysistä tässä ei oo mikään.
Henkistä kidutusta vaan.

Ihmettelen usein että kuinka paljon on eroa,
fyysisellä ja henkisellä.
Niillä on suuri ero, suurempi kuin meillä.
Sä kulutit mut fyysisellä tasolla uuvuksiin.
Henkisellä tasolla sä revit mun sielun tuleen.
Polttavaa.

Selite: 
tunteella, ei taidolla.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot