Pelinappula

Runoilija dreamy

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 17.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen omistautunut näille surullisille pitkä kertomuksille ja onhan niitä iloisiakin :).
Tämmöinen pirteä paljon kokenut enkeli tyttö :) Kaikki runot ovat tunteella eikä TAIDOLLA kirjoitettuja.Kirjoitan silloin kun juuri tunnen ne asiat.
 

Minä siirryn askel kerrallaan.
Varoivaisesti yrität upottaa minut hiekkaan.
Juoksuhiekka haroo aistejani ja jalkojani.
Hiostaa.
Ei voi olla vaarallisempaa.

Juoksuhiekkasi pelinappula oon.
Liikuta mua hitaasti, etten huku turhaan lismakkoon.
Au, varo vähän, väkisinkö yrität satuttaa?
Minua kiduttaa ja hukuttaa?
On siirtosi huonoja, älä siirrä minua sokkona.

Kierrän tätä lautaa, kuin etsisit minulle hautaa.
Oletko tosissasi? Oletko varma?
Haluatko minun kuolevan?
Siihen raakaan, juoksevaan ja tappavaan hiekkaan uppoutuvan?

Selite: 
Elämä on peli tunteella, ei TAIDOLLA
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta..elämä on raakaa peliä, jossa ei paljonkaan ole sääntöjä. Tosi hieno runo. hyvin kirjoitat..

Niinhän se on.. Valitettavasti tästä joudun ainakin omalta kohdaltani sanoa samaa, tunteella, vaan ei taidolla.
Riimitys on hyvä asia, silloin kun se toimii niin, että se ei pistä silmään ja silloin, kun se ei tunnu väkisin runoon tungetulta. Juuri siltä tämä runonen kuitenkin tuntui.
Hyvä asia on, että olit jakanut runosi selkeästi omille riveilleen ja säkeistöiksi.
Jokaisen rivin ei kuitenkaan tarvitse olla erillinen, oma lauseensa. Se vain tuo runoon sellaista jäykkää tönkkyyttä.
Olisin myös kaivannut tähän sellaista sulavuutta, mutta sellainen tulee kai vain ajan kanssa. Samaten taitava sanojen ja kielikuvien käyttö.
Jokatapauksessa, tästä on hyvä jatkaa
ja kehittyä eteenpäin.

 

Käyttäjän kaikki runot