Kuinka

Runoilija dreamy

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 17.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen omistautunut näille surullisille pitkä kertomuksille ja onhan niitä iloisiakin :).
Tämmöinen pirteä paljon kokenut enkeli tyttö :) Kaikki runot ovat tunteella eikä TAIDOLLA kirjoitettuja.Kirjoitan silloin kun juuri tunnen ne asiat.
 

Kysyt usein kuinka rakastan sinua.
Minä rakastan sinua kuin kosteaa kesä aamua.
Minä rakastan sinua kuin pimenevää ilta sumua.
Minä rakastan sinua kuin sinä minua.

Kysyt usein kuinka minä ajattelen sinua.
Minä ajattelen sinua kuin puolikuuta tähtitaivaalla.
Minä ajattelen sinua kuin nousevaa aurinkoa horisontissa taivaan kannella.
Mina ajattelen sinua kuin sinä minua.

Kysyt usein kuinka minä jaksan sinua.
Minä jaksan sinua kuin unen valtaamia aamu herätyksiä.
Minä jaksan sinua kuin öisiä painajais herätyksiä.
Minä jaksan sinua kuin sinä minua.

Ennen kaikkea kysyt aina miksi jätin sinut.
Minä jätin sinut kuin kiven kallioon.
Minä jätin sinut kuin vasta syntyneen aallon rannikkoon.
Minä jätin sinut kuin sinä minut.

Selite: 
että tämmöstä fiilistä oli junassa.. oli vähän tylsää kun oli 6 tunnin matka :/ helsinkiin ..
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis :)

 

Käyttäjän kaikki runot