Pyyntö

Runoilija dreamy

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 17.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen omistautunut näille surullisille pitkä kertomuksille ja onhan niitä iloisiakin :).
Tämmöinen pirteä paljon kokenut enkeli tyttö :) Kaikki runot ovat tunteella eikä TAIDOLLA kirjoitettuja.Kirjoitan silloin kun juuri tunnen ne asiat.
 

En minä pyydä paljoakaan.
Sen illan kanssasi jos saan.
Voisin vanhat unohtaa.Ne kaikki kärsimykset.
Haluan tuhota ne kaikki vanhat aavistukset.
Onko enäämitään paluuta eiliseen?
Ei viisi minuuttia voi tuhota kahden onnellisen elämää.
Jotka ovat aina rakastaneet, selvinneet kaikesta.
Luvanneet olla ainiaan yhdessä, ikuisesti.
Mutta se lupaus ei kestänyt. Luottamus hävisi heti sen jälkeen.
Vielä kerran he vannoivat,itsensä pantiksi panivat.
He huusivat, latelivat kirouksia taivaalle ja haukkuivat toisiansa.
Molemmat tiesivät menettäneen toivonsa.

Tyttö miettii tänäkin päivänä, miten vain viisi minuuttia voi tuhota kaiken kauniin ja yhteisen armotta.
Hän häpesi tekojaan ja sanojaan. Liian myöhään.

Oli pitkä taival takana.
Hän oli vain yksin lapsensa kanssa,
lapsen jolla oli oikeus tietää isästänsä.
Äiti vaientuu loppu elämäkseen.
Hänen kärsimykseen.
Lapsen poskelle vierähtää kyynel, kuis suotta.
Ikuisuuden kyynel.
Arpi.

Selite: 
pelkkä 20 sekunttinenkin voi tuhota mitä parhaimmassa kunnossa olevankin parisuhteen. tunteella, ei TAIDOLLA.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot