En mä osaa

Runoilija dreamy

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 17.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen omistautunut näille surullisille pitkä kertomuksille ja onhan niitä iloisiakin :).
Tämmöinen pirteä paljon kokenut enkeli tyttö :) Kaikki runot ovat tunteella eikä TAIDOLLA kirjoitettuja.Kirjoitan silloin kun juuri tunnen ne asiat.
 

En mä osaa rakastaa, enkä välittää.
Rakkaus on vaikeaa, ja välittäminen raskasta.
En mä osaa ostaa aikaa, se menee kuitenkin hukkaan.
En mä osaa olla itkemättä, koska olen masentunut.
En mä osaa rakastaa itseäni,haluaisin olla rakastunut
SINUUN.

En mä osaa olla hellä, koska kaikki mihin ikinä koskenkaan menee tuhannen pirstaleiksi.
En mä osaa olla, eikä se onnistu pakolla.
En mä osaa näyttää, se on niin uhkarohkeaa.
En mä osaa tuudittaa itseäni yksin uneen.
Haluaisin SINUN tuudittavan minut uneen.

Ainoa asia jonka osaan, on itkeä itseni joka ilta uneen.
Odottaa taas huomeneen.

Selite: 
Tässä tälläinen ku tuli isku eilen taas omaantuntoon.. Ei mitään parasta laatua. Mutta tunteella, ei TAIDOLLA!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot