Kuollut valo

Runoilija Melegim

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.8.2009
Viimeksi paikalla: 16.11.2016 6:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

... and then I was sad again.
 

Lamppu loistaa
kuollutta valoa.
Minä makaan sen alla
kuin olisin kuollut itsekin.

Silmiäni särkee
ja raajani painavat tonnin.
Haluaisin lähteä tästä
elottoman valon alta,
mutta se painaa minua alas.

Minne edes menisin,
missä kevyt olisin?
Siispä jään.

Tähän kuolleen valon alle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rankkaa

pidin

Hyvä. Oivaltava traagisuudessaan.

 

Käyttäjän kaikki runot