Kun ei ole varaa

Runoilija nuudeli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Aye, nykyajan meininki on yhtä luonnonvalintaa ja sellanen tapaus kuin mä ei oikein pysy menossa mukana.
Ei osata sopeutua, joten ei sitten selviydytä." Aika synkkää tekstiä ehkä välillä, mutta se tulee luonnostaan tästä ehkä vähän synkästä mielestä. Mutta saa silti kommentoida ja sitä toivonkin.
 

Pasifistillä
ei ole varaa realismiin.
Metalli niin turhaa
jos ajatukset jo toisen voi murhata.
Voit siittää hengen
tai riistää sen.

Se voima ei vain ole niin tarpeellinen.

Äitejä
ja turhia tyttäriä.
Viethän minut maahan,
jossa kaikki seuraa yhtä samaa aurinkoa ja kuuta.

En ole poliittinen
tai edes hengellinen.
Ahdistavia sanoja,
kun on pelkkä ihminen.

Raahaa raskaat ehdotuksesi
pois minut illuusioistani.
Haluan vain pitää ne puhtaina.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot