Lauantai

Runoilija nuudeli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Aye, nykyajan meininki on yhtä luonnonvalintaa ja sellanen tapaus kuin mä ei oikein pysy menossa mukana.
Ei osata sopeutua, joten ei sitten selviydytä." Aika synkkää tekstiä ehkä välillä, mutta se tulee luonnostaan tästä ehkä vähän synkästä mielestä. Mutta saa silti kommentoida ja sitä toivonkin.
 

Oma pohja valmiina, puhtaana.
Valkoinen.

Huomenna roskalaatikon sisältö.
Tyhjennä aina keskiviikkoisin.
Siisti torstaisin,
rakasta aina.

Vaikeaa, vaikeaa.
Kun sängyssämme makasitte.

Kunnioituksen puute itseen,
kun alennettuna lattialla makasin.
Hitaasti kaikki tapahtui,

kun tukehtua olin itsekin.
Tyynyyn jonka,
ostin meidän iloksi.

Me tulemme kaikki saamaan sen,
mitä sisältämme ulos oksennamme.

Se tulee kyllä kolminkertaisena takasin.
Ehkä ei tänään,
mutta haluan teidän tietävän,

ettei lähteminen,
vie ikinä unohdukseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän PALJON ajatuksesta, että roskalaatikkoakin tulee rakastaa.

 

Käyttäjän kaikki runot