Punainen Sininen

Runoilija nuudeli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Aye, nykyajan meininki on yhtä luonnonvalintaa ja sellanen tapaus kuin mä ei oikein pysy menossa mukana.
Ei osata sopeutua, joten ei sitten selviydytä." Aika synkkää tekstiä ehkä välillä, mutta se tulee luonnostaan tästä ehkä vähän synkästä mielestä. Mutta saa silti kommentoida ja sitä toivonkin.
 

Runsauden kauneus,
sen täyttäessäni sylini.

Punainen huokaus.
Sininen katse ja sinä,
olet vasta mieleni kymmennellä minuutilla.

Ihon pigmentti niin puhdas ja viaton.
Viallinen vanhuus iskee päin kasvoja.
Liity juhlaan jonka loppu on haparoiva huipennus.

Hengitä itseesi päivän kutsu,
seuraa harmaata miestä.
Astu bussiin, jonka määränpään jo tiedät.
Älä huoli,
Me emme sitä kiellä.

Punainen säe korvissasi.
Sininen taajuus mielessäsi.
Näe värit ja paljasta itsesi.

Sinä loistat niin huumaavana pohjantähden alla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot