Sanomattakin selvää

Runoilija nuudeli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Aye, nykyajan meininki on yhtä luonnonvalintaa ja sellanen tapaus kuin mä ei oikein pysy menossa mukana.
Ei osata sopeutua, joten ei sitten selviydytä." Aika synkkää tekstiä ehkä välillä, mutta se tulee luonnostaan tästä ehkä vähän synkästä mielestä. Mutta saa silti kommentoida ja sitä toivonkin.
 

Tänään menetin järkeni ja tajusin sen vasta äsken.
Syön aamupalani,
joka murtuu käteeni.
Vääristyneessä asennossa
murrun itsekin.

Hiljennä,
hiljennä,
hiljennä.
Koska se et ole sinä.
Koskaan, et tule olemaan enää sinä.

Siivoan kuin huoleton kotirouva,
kaukana siitä.
Kaukana sinä,
mutta läsnäolosi nuori kuin aamuinen sanomalehti.

Seuranani tuoksu,
jonka vuoksi pesen pyykit.
Pesen ne käsin,
omissa eritteissäni.

Itken takaisin itseni uneen kotiloituessani viime yön lakanoihin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot