Ihan turhaa

Runoilija Miuru

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 2.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ja taas, mä rakastuin suhun ihan turhaan
ja taas, näytin rakkauttani huusin aivan turhaan
Haluan rakastua uudestaan ja sinut unohtaa
Haluan jättää sinut rauhaan,
haluan huutaa maailmalle vihaavani sinua.
Mutta ihan turhaan mä yritän sua unohtaa
Ihan turhaan lakata rakastamasta
Ihan turhaa ja se turhauttaa..

Selite: 
niimpä niin.. pitkästä aikaa kirjoitan tänne runoja, pitkästä aikaa edes teen runoja (:
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot