Leikkiä vaan

Runoilija Sho

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lapset leikkii,
vaan kaksi omalla tavallaan,
jatkuu leikki tuo,
vaikka nuoriksi varttuu nuo.

Toiselle leikki todeksi muuttuu,
toiselle vielä sama juttu lapsuuden.

Aika kummatkin erottaa,
toisistaan kauas vierittää,
rakkaus leikitty,
puolelta toisen katoaa,
mitä toiselle tapahtuukaan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

awwww. ihana,
niin, nuo tunteet on liiankin tuttuja,
vaikka olen tavallaan vielä itse lapsi. hassua.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Sho - itsekuria - 31.3.2007 0 Runo
Sho - Leikkiä - 5.2.2007 0 Runo
Sho Kulkija, tyhjä, tuntematon 4.2.2008 2 Runo
Sho Leikkiä vaan 5.2.2007 1 Runo
Sho Nimetön 11.2.2008 0 Runo
Sho Nimetön 23.2.2007 0 Runo
Sho Nimetön 20.2.2007 0 Runo
Sho Olematon 11.2.2008 1 Runo
Sho rakastan 28.10.2006 0 Runo
Sho Se ystävyys 25.1.2008 0 Runo