rakkauttako?

Runoilija klip

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minua on monia. Yksi meistä ajatteli tulla tänne selvittämään päätään. :)
 

Eilen taas sen tytön näin katsovan minua
Voi ei! Kunpa kukaan ei tunnistaisi minua
Salaa minäkin jo odotin sinua
Vaikka tiedän, en riitä, oot parempi minua

Jos koskisit minua, voisin sulaa ehkä vähän
Olen jäätynyt sisältä, ja ulkoakin vähän
Tule kulta tänne, jäädään tähän
Vaikka pelkäänkin tuttujen katseita vähän

Toisinaan tarvitsen vain sinut tänne takas
Kuitenkin pelkään ettet koskaan tule takas
Ottaisit kädestä, katsoisit minua, rakas
Mennään jo meidän omaan maailmaamme takas

Selite: 
välillä pelkään, välillä rakastan
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot