sydämen ääniä

Runoilija klip

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minua on monia. Yksi meistä ajatteli tulla tänne selvittämään päätään. :)
 

Aivan yksin
ja vierekäin
me käännymme katsomaan
taaksepäin

Hiuksesi leijuu
nään tähtiä
en ymmärrä, täytyykö
lähteä?

Nauramme hetkiä
elämän
jäät mieleeni aina vain
enemmän

En ojenna enää mun
apua
kultaseni, me luomme
satua

Selite: 
joskus rakkaus lentää siivillään. Sitä hetkeä odotellessa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot