Minun runoni

Runoilija klip

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minua on monia. Yksi meistä ajatteli tulla tänne selvittämään päätään. :)
 

Minä kirjoitan sinulle runoni
tämän neulasia satavan tunteen.
Se repii minut paloiksi
sinä minut voit suudella umpeen.

Minun silmistä heijastuu ikuisuus
jonka reunalla seison ja odotan.
Sen kätköihin piilotettu on totuus
sinne katoan, sinut unohdan.

Selite: 
no tulipa siitä lyhyt ja jotenkin kliseinen. blaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot