16.12

Runoilija klip

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minua on monia. Yksi meistä ajatteli tulla tänne selvittämään päätään. :)
 

Talvipakkanen
kylmä viima
Niinpä juu
märkä maa ja
kasa kärpäsiä.

Katosit taas
samaan sateeseen
unohduin vaan
salaiseen katseeseen ja
viimeisiin sanoihin.

Pimeä ilta
hiljaisuutta
Hymyilen apua
repullinen surua ja
tavallisia sanoja

Selite: 
ihan kun ikinä mitään tapahtuisi...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot