Saako anteeksipyyntöön suihkia hajuvettä?

Runoilija Elias

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuosia myöhemmin.
 

Aina vain minä luen vanhoja sanojasi uudelleen
ja uudelleen ja uudelleen.
Häpeän, hymyilen ja taidan edelleen hävetä.

Olinko minä oikeasti niin kaltoinkohteleva?

Kaikki sanani, tunteeni olivat niin tosia silloin.
Taas minusta tuli häntäänsä heiluttava koira,
pelkästään sinua ajatellessani.

Oli hyvin lähellä, etten soittanut sinulle tässä ja nyt.

Olisin pyytänyt anteeksi kaikkia väärin tekemiäni asioita,
sitä etten osaa rakastaa vain yhtä ihmistä kerrallaan.
Rakastan koko maailmaa.
Olisin halunnut tietää, mitä sinulle kuuluu. Juuri sinulle.
Tietää ajatuksesi, mielialasi, tunteesi.

Kuunnella kerrankin ihan oikeasti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvällistä itsetutkiskelua ja pohdintaa.
Inhimmillistä on erehtyä. Anteeksipyyntö hieno, huomaavainen ajatus.

Ihania sanoja, ihania tunteita. Vanhojen muistelu on aina kovin haikeaa ja toisinaan myös vaikeaa.

 

Käyttäjän kaikki runot