väkivalta elämäntyylinä ei palkitse

Runoilija Elias

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuosia myöhemmin.
 

mitä kun
on neljänkymmenenkuuden ja tajuaa kuolevaisuutensa
onnekkuutensa ollessaan vielä hengissä
ja sen, että ei tiedä miten eletään kuin oikeat ihmiset


miten lopettaa
väkivalta, raaistunut maailmankuva ja
olla mitään hyvää
rehellistä


kuka muka haluaa tuollaisen
kanssa elää
muut kuin kaltaisensa


mitä kun
ei ole tervetullut oikeaan maailmaan ja
siellä missä on koko ikänsä elänyt
ei enää pärjää


vaikka ei ole edes vanha
on jo silti liian vanha


maailmasi on raaka,
jimmyboy


olet liian hidas
liian vanha
et pysty oppimaan enää uutta
vanha koira
et edes halua oppia uutta
olet jäänyt ajastasi
nuoremmat menevät sinusta ohi
he ovat pahempia kuin sinä


taivu tai katkea
tammi

Selite: 
Määrittelemätön tekstinpätkä osana erästä tarinaani.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot