Itsepetoksesta

Runoilija Elias

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuosia myöhemmin.
 

Jokaöinen tragedia siitä,
kuinka nukkua ilman, että aamulla niskat ovat jähmeät kuin kuolleella.
"Hänen rauhallisuutensa tasapainoittaa minua", sanoin
ja hymyilin teemukini yli.
Oikeasti minulla ei ole enää mitään sanottavaa hänelle.

Ihan kiva on silti hyvä vaihtoehto.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Usein ihan kiva ei vaan ole tarpeeksi hyvä.

Mukavan pieni runo, vaikka aihe onkin ehkä vähän surumielinen.

Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot