Pieni toivomus

Runoilija aileen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2014
Viimeksi paikalla: 2.8.2016 2:20

Asuinpaikka: Vaasa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1966

Rakkaus= särjetty sydänkö?
 

Toivoisin olevani sinun unilelusi, jonka iltaisin ota viereesi. Lelu joka tuo lohtua elämäsi tielle, jota ilman et pystyisi nukahtamaan. Pitäisit minua sylissäsi läpi jokaisen yö. Silittäisit poskeani ja katselisit syvälle silmiini ymmärtäen ja rakastaen. Silloin saisin antaa sinulle hyvänyönsuukon joka ilta ja kuiskata sinulle tärkeän lauseen "Rakastan sinua"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot