Siivet takaisin selkään

Runoilija aileen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2014
Viimeksi paikalla: 2.8.2016 2:20

Asuinpaikka: Vaasa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1966

Rakkaus= särjetty sydänkö?
 

Särjetyin sydämin on vaikea elämää jatkaa. Olin niin pohjalla ja uskoin etten löytäisi tietä eteenpäin. Etten jaksaisi pyrkiä ylös. Luottaa onneen ja saada iloa siitä matkaan.

Iso neula kädessä ompelen haavoja joita rakkauden tiellä sinulta sain. Luulin rakkautemme kannattelevan meitä kumpiakin eteenpäin. Pudotin siipeni kun luotin sinuun. Turhaan uskoin väärin puheisiin. Paikkailen haavoja, keräilen sulkia.

Nyt on aika yrittää jatkaa. Uskaltaa lentää yksin omilla siivilläni ylös. Saada siipeni takaisin selkään ja luottaa taas itseeni. Sanoa hyvästi pahalle ololle ja väärälle kaipaukselle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tilität runossa elämääsi. Hyvässä hapessa tunnut olevan. Suunnitte uutta elämää. Minusta ainakin mukavaa voida tehdä, itseäni kiinnostavia asioit.

Tähän voisin samaistua. Tykkään. Menee suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot