Rakkaalle isälle!

Runoilija aileen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2014
Viimeksi paikalla: 2.8.2016 2:20

Asuinpaikka: Vaasa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1966

Rakkaus= särjetty sydänkö?
 

Suljen silmäni ja lennän. Lennän ylös ja toivon.
Toivon näkeväni sinut.
Missä olet? Minne menitkään? Mikä on se paikka jossa sinut voisi vielä löytää?
Minulla on niin kova ikävä sinua. Sydämeen sattuu.

Suljetuin silmin kyyneleet valuvat poskilleni.
On vaikeaa, kun sinua isä ei enään ole.
Muistelen asioita joita minulle opetit.
Niitä oli hyvin paljon ja ne ovat hyvin tärkeitä.
Sinun ansiostasi pystyn moneen asiaan. Päivittäin tulet ajatuksiini.

Suljen silmäni ja kiitän sinua.
Toivon sinun kuulevan minut ja näkevän kuinka olenkaan onnellinen sinusta isä. Siitä että juuri sinä olit isäni ja vaikket ole enään täällä pysyt aina muistoissa sisälläni.

Päivät kulkevat eteenpäin muttet unohduksiin silti isä jää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi että, tämä runo pysäytti täysin.
Olin "isän tyttö" ja kasvoin hänen
lähellään, opin elämään ja rakastamaan.
Ihanat hauskat muistot tuovat hänet
luokseni ja niiden kanssa pystyn 
jopa runoilemaan :) Kiittää Marle.
Onnea päivääsi!
 

Käyttäjän kaikki runot