-

Runoilija Evelantti

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Matkustaa haluaisin
maailman ääriin.
Nähdä kaiken kauniin
kaiken kuuman, kylmän.
Liitää vapaan linnun lailla,
yksin seilata merten halki.
Kiivetä torniin korkeimpaan
sukeltaa Mariaanien hautaan.

Ja lopuksi palata kotiin.

Selite: 
....
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin, aina pitää palata kotiin, se on totta, itsekin oon matkannut ympäri maailmaa ja aina on ihanaa nähdä rakas koti reissun jälkeen. --Ihana--

 

Käyttäjän kaikki runot