Nimetön

Runoilija Evelantti

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pensselit purkissa pöydällä,
vesiväripaletti jossain lattialla.
Paperia en jaksakaan etsiä.

Istun vain ja tuijotan
unelmoin olemattomasta.
tulevaisuudesta,auringosta
palmupuista

Taidan odottaa huomiseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana! :)

 

Käyttäjän kaikki runot