pilvilinnassa

Runoilija Evelantti

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Elän pinlvilinnassa,
katselen ruusukehyksen läpi,
kuvittelen rakkauden,
sinut lähelleni.
Tiedän, se on harhaa.
En välitä.
Vaan kohoan ylemmäs unelmiin.
Hakisitko minut linnastani,
palauttaisitko maan kamaralle?
Voisimme kävellä yhdessä
punertavaan auringonlaskuun
oikeassa elämässä.
Selite: 
joo, minussa asuu ikuinen romantikko :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot