muuttolaatikot

Runoilija Evelantti

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Hukkaan elämästäni muutaman tunnin
istumalla korituolissani
tyhjässä huoneessa
muuttolaatikoiden keskellä.
Auringonvalo paistaa sälekaihtimien lomasta,
heijastaa vaakaraidat kasvoilleni,
kehystää kyyneleeni
Nyt on lähdettävä.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oii, hieno runo :)

haikeaa hiljaisuutta. aikaa, jota ei enää koskaan tule takaisin. hieno ja puhutteleva runo.

Oih haikea <3
Kehystit sanasi sydämeeni asti.

 

Käyttäjän kaikki runot