pidä tästä kii.

Runoilija kittys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahdon kokea, tahdon nähdä maailmaa.
 

sun kosketus, saa mut tuntemaan jotain
sellaista jota en oo koskaan tuntenut.

sun katseessa on jotain, sellaista jota voin katsoa pitkään.

sun ihosi tuoksuu jotenkin, ihanalta.

pidä musta kiinni.
älä päästä koskaan irti mua.

kun sun vierelläni olen, kaikki vaarat tahdon voittaa.

älä päästä irti, älä päästä irti musta.
pidä tästä kii.

Selite: 
Juissi. </3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot