ihmeiden tyttö.

Runoilija kittys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahdon kokea, tahdon nähdä maailmaa.
 

Asiasta ei voi puhua ääneen. Yksin voi vaan miettii.
Mikään ei tunnu oikealta. Päähän sattuu ja ajatukset karkaa. Päähän sattuu kun mietinkin pelastusta.

Olen ihmeiden tyttö.

Jos vaan kestän kivun ja esteet, pääsen pois. Pääsen paratiisiin. Pääsen pois tästä helvetistä.

Nään kaiken toisella tavalla. Nään kaiken kauniisti toisinkuin ennen.

Olen ihmeiden tyttö.

Olen pääsemässä tästä helvetistä. Heti riennän perheeni luo. Sanon heille ' Paha voitettu nyt on, mutta uudestaan se palaa. Kokonaan sitä ei voita.'

Olen ihmeiden tyttö.

Kestän kivun ja esteet voitan.

Selite: 
pari iltaa tätä runoa tein. ja nyt se sitten onnistui omasta mielestäni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot