Yksin kahdestaan

Runoilija 951d84af2d67f309120f3d018c8c9aaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2006
Viimeksi paikalla: 1.1.2019 8:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haikeuden hetkellä haikistelee runoiksi(kin)
 

runojeni jalat kasvoivat kuin länkisääret
maasta päin taivasta

ja rautaiset arkipäiväni
tulivat täyteen kipeää äitiyttä
ja se oli kuin pehmeäreunainen haava,
teki kokonaiseksi, vasta nyt

Kotona
uni ja lusikan kaarella näkyvä peilikuva
olivat niin kovin konkreettisia
- yö oli maidonhuuruinen maalaus

Niin levitit siipesi meidän yllemme siellä kaukana
etkä voinut kantaa jokailtaiseen uneen

meitä kahdestaan, meitä yksin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot