Vaimo

Runoilija 951d84af2d67f309120f3d018c8c9aaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2006
Viimeksi paikalla: 1.1.2019 8:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haikeuden hetkellä haikistelee runoiksi(kin)
 

Esiliinani nauhoille otin solmijan,
minä nainen itsenäinen

Ja kotvan kuluttua
vain arjen hedelmänkara

      istui välissämme pöydällä 

eikä välittänyt neuvotella,
biojätteestä tai budjetista

Silti iltaisin minä laskin luomet hänen selästään

kuin syyt rakastaa taas

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erityinen ja tuoreen erilainen rakkausruno.

Hyvä !

ihanan erilainen ja kaunis

Puhutteleva ja persoonallinen runo, pidän kovasti.

Erilainen. Tavalla tai toisella kutkuttava.

Erityinen ja tuoreen erilainen rakkausruno.

Hyvä !

ihanan erilainen ja kaunis

Puhutteleva ja persoonallinen runo, pidän kovasti.

Erilainen. Tavalla tai toisella kutkuttava.

 

Käyttäjän kaikki runot