0-10

Runoilija AnnePanne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muistathan sanoa joka ilta ennen yötä hyvää yötä..
 

Voiko tunteen niin kevysti ilmaan heittää?

Pompottaa pallon lailla,
seinään heittää,
tai potkaista.

Aloittaa joka arki,
suunnaton puolustus,
kun jo pyhänä on edessä nyrkitön taklaus.

Samaa peliä,
eri säännöillä.

Luovutus- voitto,
vaikka heikot luovutaa.

Heikkona uutta peliä rakennan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot