Kaupunki.

Runoilija Itkevä Mies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paskista jätkistä se, joka jää yksinäiseksi.
 

Vuolteensillalla kävellessäni vilkaisin auringossa kylpevää Tammerkoskea.

Silmänräpäyksen ajan,
luulin nähneeni merenneidon,
mutta todennäköisesti se oli vain hukkunut lapsi.

Selite: 
Tai sitten ei.
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan mahtava runo! Ihastuin loppuun.

 

Käyttäjän kaikki runot