Kaksi langennutta

Runoilija surusilmä

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-
 

Istuivat liekkien loisteessa,
Nuo kaksi tulisielua.

Istuivat hiljaa,
Molemmat vaieten.

Katsoivat liekkien tanssia,
joka kuin vietellen veti puoleensa.

Tytöllä ja pojalla silmissään kipinät.

Pojalla enkelin vaaleat hiukset,
tytöllä pimeyden pikimustat.

Kuin yö ja päivä, nuo kaksi tulen lasta,
silti kuin sidotut toisiinsa.

Tyyniä kuin tummat vedet,
jotka kätkevät suurimman synkkyyden.

Yhdessä kulkivat käsikkäin,
nuo kaksi siipensä polttanutta,
kaksi pudonnutta enkeliä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot