Tapa minut

Runoilija surusilmä

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-
 

Lyö minua, lyö niin että kasvoni ovat verillä.
Potki niin että kehoni on mustelmilla.
Hakkaa minusta viimeinenkin elon ripe.
Tapa hitaasti.
Katkaise sormi kerrallaan.
Sylje päin naamaa.
Näytä kuinka halveksut,
Huuda kuinka vihaat,
Mutta älä sano etten koskaan merkinnyt,
Älä sano niitä sanoja jotka kertovat jostain mitä et enää tunne.
Anna minun olla sinulle, edes jotain.
Edes pieni kuiskaus, tuulen viima iholla.
Anna minun olla sinulle, edes jotain.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot