Lasilinna

Runoilija Pikkulikka

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 25.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

häpeä hyväilee käytettyä kehoa
ahneesti ahmii varastettua vartaloa

kieltosanan
kaikuessa
sokeilta
seiniltä
kuurolle
katolle

jonka jälkeen hiljaisuus on
tässä huoneessa
ainoa

jolla
on
valta
päättää

omastaan

ja sekin kirkuu
hysteerisenä
rikkoen nämä
lasiset seinät

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huhhuh, olipa vaikuttava runo! Todella hienoa tekstiä.

Tämä runo sai minut ahdistumaan, mutta myös pysähtymään ja miettimään. Saatan nähdä tapahtumat, kuulla epätoivon.
Kuvaat kauniisti julmaa tekoa.
Silti pidin tästä, laitoin suosikkeihin.
Onnea.

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot