voi mikä soppa

Runoilija lumottuprintsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Printsessa, joka herättelee sisäistä runoilijaansa henkiin
 

Sokkona kokkaan
heitän noppaa
mitä lie laitan
elämäni soppaan

Montako kokkia
niinkuin lokkia
tulee soppaani
sormeilemaan

Olen soppaani sekoitellut
uskolla uljaalla
toivon toteutuksella
raastavan repivällä rakkaudella

jolloin

viha valtasi veteni
lempi leiskui liekeissä
kateus kasvoi kasvamistaan

silloin

peloilla pelkistin pataani
ja hämmennyksellä hämmensin
hiillosta hiipuvaa

sillä valmistin sen
soppani sotkuisen
vaan niin elämän makuisen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot