Petollinen tilinteko

Runoilija lumottuprintsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Printsessa, joka herättelee sisäistä runoilijaansa henkiin
 

Luulin olevani rikas
kun tyhjennettiin rakkauden lipas

Vaan miksi on tili tyhjä nyt
olen todella hämmästynyt

PANO han se oli
luulin niin
vaan köyhä se jää taas kyyneliin

rakkauden korkoa kasvavan luulin
kunnes surullisen uutisen kuulin

Iskee verottaja sydämen usein liian
tekee minustakin varmaan vanhanpiian

No tili nyt miinuksella on
ja jälleen olen onneton

kalliiksikin tulee tää
kun rakkauden luottotiedot menettää

kierot, kierot
miehet lierot

mieron tielle, joutaa tässä
elämässä rakkauden

Selite: 
mut kyl mie tästä pahasta taas vieraannun ja pian taas riehaannun tililleni rakkautta keräämään :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot