Pelko

Runoilija EnkeliIlmanSiipiä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelkään aamua,
pelkään että vielä tänäänkin silmäni aukeavat.

Pelkään päivää,
pelkään ettei se koskaan vaihtuisi iltaan.

Pelkään iltaa,
pelkään etten koskaan nukahdakkaan.

Pelkään yötä,
pelkään ettei tämä olisikaan viimeiseni.

Pelkään aikaa,
pelkään ettei se koskaan pysähtyisikään.

Pelkään sinua,
pelkään ettet koskaan rakastaisikaan.

Pelkään elämää,
että se minut kyydistään ojaan pudottaa...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo. Minusta tuntuu, että samoja asioita moni muukin pelkää..

 

Käyttäjän kaikki runot