JOULURUNO 2008

Runoilija Hugo Holvi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Köyhä laulaja
 

HARMAJA KUUSI

Harmaja kuusi
reunassa metsän
seisoo ja valvoo
kulkevan tietä.
Siinä kai seissyt puu
jo satavuotta.

Miettii:jouluista viis
tai kuuskymmentä vuotta
kas en huomannutkaan
mennyttä vuotta.

Harmaja kuusi
vuosien takaa
ei haro tukkaa
ei stressaa,ei makaa.
Kuin oisi mieleltään
ikuisen vakaa.

Harmaja kuusi
se seisoo vielä kuin uusi
ei kukaan kaatanut tänäkään vuonna.
Runkoa somaa
ei tarvinnut vuottaa
se säilyikin oottamaan
seuraavaa vuotta.

Hugo Holvi 2008

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot