Päivä kerrallaan

Runoilija Lilluska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän, siis olen.
Olen siis elän, vai menikö se niin??
 

Päivä kerrallaan ajattelin, päivät kuluivat.
Viikko kerrallaan toivoin, viikot kuluivat.
Kuukausi kerrallaan haikailin, kuukaudet kuluivat.
Vuosi mennyt on, en enää toivo, haaveile enkä odota.
Olen vain, en hymyile en puhu. Kaipaan vain kosketustasi, syliäsi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot