näin

Runoilija Lilluska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän, siis olen.
Olen siis elän, vai menikö se niin??
 

Miksi minulle käy näin?
Miksi en voi vain tyytyä siihen mitä minulla jo on?
Kaikkea ei voi saada.
Minä haluan juuri sitä mitä minä haluan, sinut.
Olit jonkun toisen kunnes tulin elämääsi, minulla on jo joku elämässäni.
Mutta haluan sinut
Haluan sinut elämääni, haluan sinun elämääsi.
Miksi me emme voisi yrittää? Jos ei toimi niin olemme ainakin yrittäneet?
Pieneen ihmiseen koskee tämä epätietoisuus.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot