Miksi?

Runoilija Lilluska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän, siis olen.
Olen siis elän, vai menikö se niin??
 

Miksi näin kirjoittelen?
Miksi näin toivon?
Minulla on jo joku joka rakastaa minua.
Miksi sitten en rakasta sitä joka minua varmasti rakastaa?
Näin elämä meitä heittää, näin elämä meitä kouluttaa.
Ikinä ei saa sitä mitä haluaa.
Sen minkä saisi sitä ei halua.
Minä haluan sinut, sinä haluat jonkun muun ja se joka haluaa minut
sitä minä en halua.

Selite: 
Elämää...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot