Sinä

Runoilija Lilluska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän, siis olen.
Olen siis elän, vai menikö se niin??
 

Nyt olet tehnyt sen minkä vannoin ettet pääse tekemään.
Lupasin itselleni että näin ei pääse käymään.

En haluaisi vaivata sinua enää koskaan mutta en vain osaa päästää irti muistojen suudelmoista.

Joka kerta kun tiemme erilleen vie päätän tämä on viimeinen kerta.

Silti aina kun sinut näen en voi hillitä itseäni.
Minun on aina pakko päästä lähellesi, syliisi.
Suudella sinua, haluan sinut omakseni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot