Joulu runo

Runoilija Lilluska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän, siis olen.
Olen siis elän, vai menikö se niin??
 

Joulumieli liitelee kun lumi peittää maan
ja pakkanen kiristää otettaan.
Nyt valon juhla aika on,
joulun vietto vallaton.
Ihmiset rahansa lahjoihin tuhlaa,
oi tätä ihanaa kaupallista juhlaa.
Tahdon silti kaikille toivottaa rauhallista joulua
ja hyvää uutta vuotta tulevaa

Selite: 
Joulua...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot