Tänään

Runoilija Lilluska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän, siis olen.
Olen siis elän, vai menikö se niin??
 

Päivä kerrallaan kuljimme
sydämet toisillemme annomme.
Rakkauden suuri voima meidät kuljetti
yhteen.
En voisi enempää toivoa kuin että voisimme näin olla, aina.

Selite: 
Ystävälle hahmottelin hääkutsuun...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot