Rakkaus

Runoilija Lilluska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän, siis olen.
Olen siis elän, vai menikö se niin??
 

Mitä olisi elämämme jos yksin joutuisimme kulkemaan.
Marssia ilman tahtia, polkua ilman suuntaa.
Eksyksissä olisimme.
Joten annan sydämemme sykkiä yhteistä tahtia
kun kaksin voimme kulkea elämän polkua.
Kuin marssissa sydämmet tahdin pitää ja rakkaus aina toisillemme uudestaan itää.
Olemme onnellisia, löysimme rakkauden.
Toisistamme

Selite: 
Ystäväni menee naimisiin kesällä ja hänen onnestaan sain potkua runoon.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot