viesti

Runoilija fline

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 10.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

miksi repiä siivet perhoselta jonka kauneutta selvästi arvostat?
 

asunnossa ei ollut valoja, jokainen ikkuna oli huolellisesti peitetty. askeleet olivat pysähtyneet, katse laskenut pöydällä olevaan paperiin käden kuitenkaan siihen koskematta. ja kaikkialla oli aivan liian hiljaista.

Selite: 
kolmas
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot