huomenta

Runoilija fline

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 10.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

miksi repiä siivet perhoselta jonka kauneutta selvästi arvostat?
 

revitty

hymyile ulospäin
sisimmäinen piilota

ruhjeet ja mustelmat
mätänevät kytketyt
sielu ja sydän

hymyile ulospäin
taita siivet revityt

sisäänpäin
veri ja elämä

kylmällä lattialla
tukahtunut viha
tapettu rakkaus

paljon menetetty
sielu riistetty
tukahtunut viha
tapettu rakkaus

isketty
ruosteiset naulat
voitonmerkkisi
varjo elämästä

kylmällä lattialla

__________________________
Huomenta Perjantai -
nythän on sentään Pääsiäinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot