Nimetön

Runoilija TotuusvsTodellisuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkautta näin palavaa
en olis koskaan uskonut mä tuntevani

Hillitöntä himoa
Eläimellistä rakkautta
Mitä vain vuoksesi

Kun palo katseessani voimistuu
näen sen sinulla hiipuvan

Mitään muuta en elämältä osaa toivoa
kun sen että sinäkin
tuntisit samaa minua kohtaan

Minä olen villieläin, saalistaja
enkä tiedä
pitääkö sinun hiipuva himosi
minua enää pitkään luonasi

Selite: 
Miksi suhteen pitää arkipäiväistyä niin aikaisin?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot