Maistatko huuliltani

Runoilija TotuusvsTodellisuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Maistatko huuliltani katkerat kyyneleet, jotka tekojesi vuoksi vuodatin?
Maistatko huuliltani sen veren, joka valui kun löit?
Maistatko huuliltani vieraan miehen, jonka syliin minut ajoit?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot